Mai presus de orice trebuie

Obstetrica-Ginecologie este o specialitate medicala responsabila cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului genital feminin dar si cu fiziologia si patologia sarcinii si a nasterii.

sa pui sanatatea ta, cat si a

Cabinetul Dr. Gombors va intampina cu o echipa tanara cu inalta pregatire profesionala, care trateaza cu maxima responsabilitate sanatatea dumneavoastra. In completare, echipamente performante ajuta la un diagnostic corect.

copilului tau.

Vizita la medicul ginecolog ar trebui sa devina o rutina in viata oricarei femei mature, efectuata cel putin odata pe an, cu scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave.

DE CE ESTE IMPORTANTA CONSULTATIA

- Ajuta la descoperirea si diagnosticarea cancerului de san sau a cancerului de col uterin;
- Permite descoperirea bolilor cu transmitere sexuala;
- Contribuie la prevenirea sterilitatii;
- Poate face sarcina si nasterea mai usoare.
Discutia cu medicul reprezinta primul pas in incercarea de a stabili un diagnostic. La inceputul oricarui control ginecologic, medicul te va intreba despre istoricul tau medical, despre bolile pe care le-ai avut sau le ai, operatii, sarcini, nasteri, avorturi, menstruatie si despre viata ta sexuala. Este bine sa informezi medicul despre orice tratament efectuezi, chiar daca este homeopatic. Fii cat mai sincera cand raspunzi la aceste intrebari, chiar daca uneori sunt incomode. Aceste aspecte pot sta la originea problemelor tale.